返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:31 PM 發表

呢d 叫做陰濕!  
陰濕+咸濕~~~
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-3 03:33 PM 發表

陰濕+咸濕~~~
True!!!!  

冇晒人!
瞓覺! goodnight~ :sleeps:

全陪都去晒訓, 咁我點呀??:onion03:
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:32 PM 發表

冇你咁得閒!!
你估依家問答比賽呀????
我連我第一次回你甚麼貼我都 remember 不過我唔講 費些你太感動
原帖由 woofy 於 2008-2-3 03:40 PM 發表
冇晒人!
瞓覺! goodnight~ :sleeps:
bye bye~~woofy~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:42 PM 發表

我連我第一次回你甚麼貼我都 remember 不過我唔講 費些你太感動
小器的人才那麼好記性~~~:onion14:
不是去睡嗎?還在這裡生事~~~

回復 #5437 viento 的帖子

我無生事  我去睡覺

回復 #5438 felixng2007 的帖子

去訓啦~~唔好亂發夢呀~:onion14:
原帖由 viento 於 2008-2-3 03:43 PM 發表 小器的人才那麼好記性~~~:onion14: 不是去睡嗎?還在這裡生事~~~
佢係股票道complain 一些東西  我回貼     我依家去睡覺
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 03:52 PM 發表
佢係股票道complain 一些東西  我回貼     我依家去睡覺
都几點了,你還不去睡????真係死唔斷氣
有乜野留返聽日先講嘛:024:
i m coming:onion05:
http://angkukuworld.blogspot.com/

回復 #5442 angkukubb 的帖子

hi~~~baby
你嚟啦~~~但d人走晒lor~~~:019:
有你嘛:onion05:
http://angkukuworld.blogspot.com/

回復 #5444 angkukubb 的帖子

你今日咁遲先入嚟???:onion14: