返回列表 回復 發帖

回復 #4348 viento 的帖子

欣賞男人??????????????????????????????????????
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:03 AM 發表
yeah~~yeah~~~林峰最好

D人唔識貨, 因為係色狼, 唔欣賞男人, 見女先養眼~~
同意!!!!
He's a color wolf!!

回復 #4347 felixng2007 的帖子

亞媽話~~~做人要認真
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回復 #4352 woofy 的帖子

me color wolf????? 我又無咸濕過你地 :024:
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:05 AM 發表
亞媽話~~~做人要認真
工作時工作 遊戲時遊戲
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:03 AM 發表

好!!!!! 我問你地兩個 林峰 有甚麼好
高大
靚仔
有型
做戲同唱歌又好!

回復 #4349 felixng2007 的帖子

好過你就得lar
你羡慕定妒忌呀???

你friend (12少)都唔幫你啦€~~
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:10 AM 發表
好過你就得lar
你羡慕定妒忌呀???

講得好!
viento 真係應該做律師!!

回復 #4357 viento 的帖子

佢一說林峰佢就死
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:07 AM 發表

工作時工作 遊戲時遊戲
工作時認真工作, 遊戲時認真遊戲~~
原帖由 viento 於 2008-1-26 09:10 AM 發表
好過你就得lar
你羡慕定妒忌呀???

慕定妒忌?????你一講我就想
有人放 "白骨陰陽劍" bt 喎!!!!!!!
好睇呀!! 粵語殘片!! 好得意呀!!!!  

回復 #4359 felixng2007 的帖子

你講邊個"佢"呀~~依度好多個"人"wor
說話要小心喔~~小朋友,大色狼~~

回復 #4362 woofy 的帖子

加分
Dinner time!
See you guys later!