返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-1-6 07:20 AM 發表

恭喜洛仔升級!!
你升得真係快喇!
有心 ar ma ...

回復 #2621 geese 的帖子

咩嚟架...?what is VR stock game ..??
原帖由 洛仔 於 2008-1-6 07:17 AM 發表

哇...升級la..

好開心... 多謝族長...
恭喜洛仔  升左級 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你

回復 #2625 bourget 的帖子

??? What mean ???
原帖由 bourget 於 2008-1-6 07:21 AM 發表

恭喜洛仔  升左級 ﹗﹗﹗  
多謝晒
原帖由 洛仔 於 2008-1-6 07:21 AM 發表
咩嚟架...?what is VR stock game ..??
虛擬股市
原帖由 geese 於 2008-1-6 07:19 AM 發表

PM me for detal la XDDD

笑到噴飯中 ....
For detail --> http://www.tvbnow.com/thread-227477-1-2.html

佢依家好憎我!! :019:    --> http://www.tvbnow.com/thread-195019-260-1.html

鼠年 ar ma XDDD
原帖由 geese 於 2008-1-6 07:20 AM 發表

搞 D 活動 la ~~
族長...咁我係咪可以do呢個job架la...??
最簡單嘅問問題lor

例如開個post問10條問題...

限定時間內答中最多就有獎

題目可以係d無聊IQ題ar,冷知識ar,電影娛樂果d lor

其實玩咩都5緊要...最緊要係有$派.....
論壇最近好似多左 D 傻佬係度甘既 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
woofy ~~ 當笑話 law ~~

You form USA ar ma !

你英文勁 ..haha
woofy ~~ 當傻人講傻話 lor !!!
真係好好笑架 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 洛仔 於 2008-1-6 07:30 AM 發表

族長...咁我係咪可以do呢個job架la...??
最簡單嘅問問題lor

例如開個post問10條問題...

限定時間內答中最多就有獎

題目可以係d無聊IQ題ar,冷知識ar,電影娛樂果d lor

其實玩咩都5緊要...最緊要係有$派.....
...
Of crouse ^^

TVBNOW $ 我出 ...

你搞活動 la ...

我好忙:019:
洛仔 ? Where are you form ?

回復 #2638 geese 的帖子

ok..
冇問題...
包在我身上