返回列表 回復 發帖

2012年的第一個夜晚,我很感動...

我終於睇到一個真正令我感動的香港電視劇!好有意思!個結局終於吾洗再BBQ喇!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 j( Y) d, u) n3 g; |  J1 D. f
5.39.217.76% A2 R6 Y+ n5 [3 h1 m
多謝你!戚其義!多謝你!周旭明!
: l& {- k+ |5 X7 x0 Y% a/ X. o
* V0 S7 _( W/ U* Z3 x# I' XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。多謝你地!YAN!家明!黑仔!鼓佬!ROINNE!
無用啦, 入吾到內地, 拍多多一樣題材都無用....
& m3 F, F% H$ a. K: C5.39.217.76limited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
公仔箱論壇& L) p+ N7 J9 T
5.39.217.761 Q5 o7 _2 e" A! c/ S/ X- G
公仔箱論壇8 @4 A* P! j7 M& r! x

+ z* V' M5 y0 q公仔箱論壇入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等
( T4 x$ X3 I1 Ttvb now,tvbnow,bttvb
: V6 ?3 A* w) u- P; R6 P7 @' B# B# w0 Y8 A' C

7 L+ R. K( [  ?0 Y$ t; f入唔到內地 可以入馬來西亞 加拿大 台灣 澳洲 等等5.39.217.768 o0 D, x! f8 D. P  L1 I
shawnsosos 發表於 2012-1-1 11:28 PM
公仔箱論壇8 M8 D7 ~( `+ s" O
8 _! L5 t$ H+ y. W+ U, D* ]/ l
大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?
本帖最後由 shawnsosos 於 2012-1-1 11:38 PM 編輯 7 L8 A( ~6 t' S4 |

r: |0 C5 U& C: c" p+ a6 Ltvb now,tvbnow,bttvb
tvb now,tvbnow,bttvb* m2 I; `' j- u; e! {

& P# ?. ], P; n+ C大陸有10億人口, 其它地方有嗎? 大陸經濟起飛, 其它地方飛到嗎?tvb now,tvbnow,bttvb4 P( c+ A; l# C. Q* P6 y
limited-too 發表於 2012-1-1 11:32 PM
5.39.217.76' q1 b  m: V# V5 w
- u6 c" v2 \: Q3 ^" |3 a3 t
公仔箱論壇0 Z7 \1 Z: o6 J& R% G$ F. s
大陸10億人口唔係人人都有得睇tvb架 只局限於某d地方咋
大結局真係好好睇 , 睇到我都cry 左幾次
好好睇!陳芷菁做得好好!
+ z" Y& K0 \+ T2 p" B6 M, @8 Zlimited-too 發表於 2012-1-1 11:22 PM
0 V1 i* Z7 t$ l

5 i1 X, X  M$ [0 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而家網絡乜都有,大陸追開嘅人一定可以喺網絡搵到嚟睇。
入唔入到大陸關我哋乜嘢事?入到大陸套劇好睇啲咩?如果套套好睇嘅劇都入唔到大陸,就最好套套都入唔到吧!
9# littleboyboyboy
0 H1 l& H% [% O) Q! D$ G公仔箱論壇
* Y4 [4 j; K% HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。極度支持!!!
我都是,造套劇集值得收藏一看再看.
9# littleboyboyboy
3 A6 s2 i6 J& h" W5.39.217.76
; P* |6 J4 K5 P  f! n' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree! if it is good, not need to care the rating or market.
這套劇是殭屍II後,我所喜愛的。
只系觉得依部剧真系令人想到好多野,其实唔需要理会有几多人可以看到。只需要看的人有自己的一套想法,就已经达到左创作人的目的啦!
Good Job TVB