醃料 Marinade
; L* d" s* k' C5.39.217.76混合 |
醬油
* P7 k) f+ H# k; A( m6 ?: M8 m5.39.217.76light soy sauce | 半小匙/ 1/2 tsp |
蠔油
4 y5 u" @8 R1 x" _公仔箱論壇oyster sauce | 半小匙 /1/2 tbsp |
糖5.39.217.76 a2 i4 Q4 k/ {( W
sugar | 1小匙 / 1 tsp |
粟粉5 g; k1 j7 _# p+ D# A# w
cornflour | 半小匙/ 1/2 tsp |
酒(可用花雕或薑酒)# w; S @8 r2 \9 G
chinese cooking wine | 1大匙 / 1 tbsp |
薑汁
. I) t1 _" e: ]- i; A$ u7 L: X5.39.217.76old ginger juice | 1小匙 / 1 tsp |
紅蔥頭(舂爛)
0 _! F5 x3 k- G# a, L公仔箱論壇shallots(pounded) | 60克 / 60g |
麻油+ k* G- @) h2 j0 C6 k) C
sesame oi | 半小匙 / 1/2 tsp |
胡椒粉9 j! W* Z, J! H
a dash of pepper | 少許 |